Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

vineri, 24 aprilie 2009

Ati vizitat ... ?

1. Venetia.
2. Domul din Koln.
3. Manastirea Dervent.

Daca ati vizitat in realitate vreunul din obiectivele de mai sus, va rog sa lasati un comentariu cu cateva impresii din acel loc. In cazul in care aveti poze si doriti sa apara pe blog, mi le puteti trimite prin mail la turisticus@gmail.com .
PS Fiecare comentariu va fi rasplatit cu 1p.

3 comentarii:

  1. Peste hotarele tarii nu am trecut niciodata,iar la Dervent am fost o singura data,acum cativa ani(desi sunt la 2pasi....),dar nu am poze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domul din Koln l-am vizitat, foarte frumos, dak aveti rau de inaltime nu va uitati in sus, eu era sa cad...

    RăspundețiȘtergere
  3. da ,la Dervent am fost este foarte frumos!!Anul recut am fost odata si saptamana trecuta!!! detin si ceva foto de acolo!!!

    RăspundețiȘtergere