Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

sâmbătă, 11 aprilie 2009

Provocare 2

Sa presupunem ca ati castiga o excursie in valoare de 10.000 euro. Ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti itinerarul.
Sunteti invitati sa faceti un comentariu privind traseul acestei excursii si obiectivele pe care ati dori sa le vizitati.
Cele mai interesante comentarii vor primi cate un punct ...din pacate doar atat :(
Timp limita: luni, ora 20.

7 comentarii:

  1. Hmmm...daca o sa-i am vreodata,chiar fac asta!!!Voi vizita toate judetele Romaniei,toate muzeele din tara,cat mai multe varfuri de munte atinse,cat mai multe pesteri si monumente admirate,si multe altele!
    Si asta......mergand pe jos!

    RăspundețiȘtergere
  2. dak as castiga o excursie in valoare de 10.000 euro , as vizita cele 7 minuni ale lumii

    RăspundețiȘtergere
  3. daca as castiga 10.000 de euro as merge in USA...mai bine zis in L.A. ...unde am si rude, deci chiria nu trebuie platita:P...asa ca as vizita cele 2 echpe celebre de baschet deoarece imi place baschetul ,adica L.A. Lakers si L.A. Cllipers.Si as mai vizita Hollywood-ul :D, bineinteles ca oricine:P...desi nu cred ca imi ajund atatia bani:P

    RăspundețiȘtergere
  4. daca as primi 10 mii de euro..as vizita Marele Zid Chinezesc , deoarece este o constructie unicata si a fost construita in vremuri grele de un popor muncitor , care a vrut cu tot dinadinsul sa scape de barbari ; de asemenea se spune ca e singurul " lucru " vizibil de pe luna. Apoi as vizita si Beijing , unde m-as duce in special la Cubul de Apa si la celelalte cladiri si stadioane care au gazduit Jocurile Olimpice 2008 . Cu restul de bani mi-as lua amintiri pe care sa le port cu mine mereu si sa imi aduca aminte de clipele frumoase petrecute in " capatul lumii " ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. turisticus :) auzi; eu si cu Marek M. am scris dupa ora 20...cand era timpul limita...dar te rog ia-ne si pe noi in considerare , dar acum ne-a venit inspiratia :)

    Multumim mult :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nikol, Cipri L, Marek M, multumesc ca ati raspuns provocarii. Aveti fiecare cate 1p.

    RăspundețiȘtergere