Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

miercuri, 10 februarie 2010

Recunoaşteţi monumentul?

Poarta Brandenburg - Berlin, Germania.

10 comentarii:

 1. Poarta Brandenburg cu Quadriga.
  Este cel mai important simbol al oraşului Berlin. Monumentul a fost construit intre anii 1788-1791 de catre Carl Gotthard Langhans. Evenimente importante din istoria Berlinului, a Germaniei, a Europei si a lumii din secolul XX sunt legate de acest monument.

  RăspundețiȘtergere
 2. Poarta Brandenburg (germană: Brandenburger Tor) din piaţa Pariser Platz în cartierul Berlin-Mitte al Berlinului a fost construită între anii 1788-1791 de către Carl Gotthard Langhans. Este cel mai important simbol al oraşului şi concomitent simbol de stat de care sunt legate multe evenimente importante din istoria Berlinului, a Germaniei, a Europei şi a lumii din secolul XX.

  RăspundețiȘtergere
 3. Poarta Brandenburg din piata Pariser Platz in cartierul Berlin-Mitte, Berlin, Germania

  RăspundețiȘtergere
 4. Poarta Brandemburg, Berlin , construita intre anii 1788-1791, in stilul clasicismului timpuriu

  GABI MARCO

  RăspundețiȘtergere
 5. Poarta Brandenburg din piaţa Pariser Platz în cartierul Berlin-Mitte al Berlinului a fost construită între anii 1788-1791 de către Carl Gotthard Langhans.

  RăspundețiȘtergere
 6. Poarta Brandenburg
  Poarta Brandenburg este una dintre fostele porti ale orasului si unul dintre simbolurile Berlinului si Germaniei. Este situata in partea de vest a centrului oralului, chiar langa Piata Pariziana.

  RăspundețiȘtergere
 7. Poarta Brandenburg din piaţa Pariser Platz, în cartierul Berlin-Mitte-al Berlinului

  RăspundețiȘtergere