Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

luni, 14 iunie 2010

Etapa 16. Recunoasteti biserica?

pgogo spunea:

Catedrala Las Lajas, cunoscuta si sub denumirea de "Sanctuarul Las Lajas" este o basilica romano-catolica situata in departamentul columbian Narino, municipiul Ipiales, sud-vestul Columbiei. Catedrala, construita in interiorul canionului format de raul Guaitara, este cea mai minunata biserica din Columbia si printre cele mai deosebite monumente arhitecturale din lume.

8 comentarii:

  1. Catedrala Las Lajas, Columbia, America de Sud

    RăspundețiȘtergere
  2. Catedrala Las Lajas, Columbia

    http://en.wikipedia.org/wiki/Las_Lajas_Sanctuary

    RăspundețiȘtergere
  3. Santuario de Las Lajas, din oraşul Ipiales, Columbia. Biserica a fost construită pe canionul râului Guaitara, din 1 ianuarie 1916 până în 20 august 1949. Se presupune că aici s-a arătat Fecioara Maria, o imagine rămânând imprimată pe o piatră ce se vede şi azi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Catedrala Las Lajas este neobisnuita deoarece, dintr-o parte pare a fi un pod si partea opusa este asezata pe un deal. A fost construita in 1916 in canionul raului Guaitara unde, conform legendei, si-a facut aparitia Fecioara Maria.
    Columbia

    RăspundețiȘtergere
  5. Este vorba de Catedrala Las Lajas, cunoscuta si sub denumirea de "Sanctuarul Las Lajas" este o basilica romano-catolica situata in departamentul columbian Narino, municipiul Ipiales, sud-vestul Columbiei. Catedrala, construita in interiorul canionului format de raul Guaitara, este cea mai minunata biserica din Columbia si printre cele mai deosebite monumente arhitecturale din lume.

    RăspundețiȘtergere
  6. Catedrala Las Lajas, Ipiales, Columbia

    RăspundețiȘtergere
  7. Las Lajas Sanctuary din sudul Columbiei

    RăspundețiȘtergere