Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

luni, 5 iulie 2010

Ghithio-Grecia


Iata ca a venit si mult asteptata vara , si curand vine si concediul de vara.De aceea va descopar iarasi una din minunatiile din Grecia, si aceasta este Ghithio.
Este un oraş port cu o mulţime de restaurante cu peşte bun, ouzerii şi se află la mica distanţă de conducere de Mani, Mystra, şi putin mai departe de coasta de sud-est a Peloponess.Are de asemenea, clădiri vechi, uimitoare construite în ultimele două secole. Gythio (sau Gythion), este o placere sa va plimbati printre case neo-clasice, magazine şi cladiri vechi spectaculoase, situate pe braţele laterale ale Muntelui Koumaros tot drumul pana la mare.Plaja este de o frumusete deosebita si curata.
Sunt si cateva locuri frumoase de vizitat, cum ar fi orasul medieval Mystra, locuita in vechime de spartani.Pesterile din Diros,descoperite in 1958.Poate cele mai frumoase pesteri din Europa, locuite de omul antic, si multe altele care le descoperiti pe parcursul unei vacante placute:) Va dau aici si un link cu hoteluri de acolo, dorindu-va o vacanta placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu