Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

sâmbătă, 28 august 2010

Etapa 58. Recunoasteti varful?

Matterhorn (Monte Cervino), situat la granița dintre Italia și Elveția în Alpii Pennini, este unul dintre cele mai vestite și mai deosebite masive muntoase din lume. Are forma unei piramide abrupte și înclinate, al cărui perete estic este aproape vertical și care se ridică la o altitudine de aproape 1000 de metri deasupra ghețarilor.
Sursa: Wikipedia

Popularitatea Vârfului Matterhorn se datorează în mare măsură faptului că o perioadă îndelungată acesta a fost considerat imposibil de cucerit.

4 comentarii:

  1. Matterhorn(4478 m), unul din cele mai frumoase vârfuri din lume. Este situat la graniţa dintre Italia şi Elveţia în Alpii Pennini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Matterhorn, the one and only :)

    RăspundețiȘtergere