Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

luni, 18 aprilie 2011

Etapa 36. Recunoasteti locatia?

pgogo spunea...

"Padurea de piatra Lena" sau "Coloanele de piatra Lena" din Rusia. Acest loc se afla in padurile virgine ale Siberiei aflate la patru zile de mers de Moscova.Mai intai trebuie sa iei un avion cu care zbori la fel de mult ca pana in New York.Cand ajungi in regiunea Yakutsk, singurul mijloc de transport e barca cu care ajungi la destinatie dupa trei zile.

12 comentarii:

  1. Pădurea împietrită Lena, cunoscută şi sub denumirea "Coloanele de piatră Lena", Yakutsk, Rusia. Se află într-o parte îndepărtară a Siberiei, neatinsă încă de civilizaţie, la patru zile de mers de Moscova. Formaţiunile stâncoase păstrează informaţii importante despre lumea organică. Aici au fost descoperite fosile de organisme din Cambrian.

    RăspundețiȘtergere
  2. Padurea de Stanci din Lena (cunoscuta si sub denumirea de Coloanele de Piatra Lena), Rusia, una dintre cele mai inaccesibile frumuseti de pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Una din minunile naturale ale Rusiei: Pădurea de stânci LENA !

    RăspundețiȘtergere
  4. Coloanele de piatră Lena , Rusia - Antoaneta

    RăspundețiȘtergere
  5. Padurea de Stanci din Lena, la o zi de mers cu barca din Yakutsk, Rusia

    RăspundețiȘtergere
  6. Cumva Pădurea de Piatră din China? ? ? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Shilin "Padurea de Piatra" - China??
    sau
    Tsingy de Bemaraha - Madagascar??

    RăspundețiȘtergere
  8. "Padurea de piatra Lena" sau "Coloanele de piatra Lena" din Rusia. Acest loc se afla in padurile virgine ale Siberiei aflate la patru zile de mers de Moscova.Mai intai trebuie sa iei un avion cu care zbori la fel de mult ca pana in New York.Cand ajungi in regiunea Yakutsk, singurul mijloc de transport e barca cu care ajungi la destinatie dupa trei zile.

    RăspundețiȘtergere