Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

vineri, 13 mai 2011

Etapa 42. Recunoasteti cascada?

11 comentarii:

  1. CASCADA DURUITOARE este situata in Masivul Ceahlau, la o altitudine de 1021 m, cu o cadere a apei de 30 m. Cascada isi face simtita prezenta cu mult inainte de a fi vazuta, fiind cunoascuta prin vuietul pe care il produce. Este una dintre cele mai vizitate obiective turistice din Moldova si datorita faptului ca se afla in Parcul National Ceahlau.

    RăspundețiȘtergere
  2. cascada-Duruitoarea-Antoaneta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Situată în Masivul Ceahlău, în punctul numit Duruitoarea aflat la o altitudine de 1.270 m, Cascada Duruitoarea este formată pe Pârâul Rupturii având o cădere impresionantă de apă de 25-30 m înălțime pe fiecare cădere de apă.
    Vuietul asurzitor produs de cascadă se aude de la mare depărtare si poate de aici îi provine numele. Zgomotul este cel mai puternic pe vreme ploiasă, când debitul Pârâului Rupturii este crescut.
    Pentru pasionații de alpinism și nu numai, Cascada Duruitoarea este una dintre cele mai frumoase și mai zgomotoase creații ale naturii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cascada Duruitoarea. Ceahlau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cascada Duruitoarea, masivul Ceahlau. Se afla la 1021 m altitudine si are o inaltime de 25 m, in doua caderi de apa, separate de un prag.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cascada Duruitoarea- Muntii Ceahlau

    RăspundețiȘtergere