Excursie!

Vă propun o Excursie Virtuală prin România. Pentru aceasta voi supune la vot "destinaţia următoare". Locaţia câştigătoare va avea parte de un articol pe blog şi simultan o nouă tură de votare asupra locaţiilor vecine. Să pornim la drum ...
Timişoara - Arad - Lipova - Moneasa - Arieşeni - Padiş - Huedin - Cluj-Napoca - Turda - Alba Iulia - Sebeş - Orăştie - Haţeg - Caransebeş - Băile Herculane - Orşova - Baia de Aramă - Tg Jiu - Horezu - Rm. Vâlcea - Curtea de Argeş - Piteşti - Târgovişte - Câmpulung - Bran - ... HARTA
Excursie "Radio Europa FM" - ziua 1 - ziua 2 - ziua 3 - ziua 4 - ziua 5.

luni, 13 iunie 2011

Etapa 50. Recunoasteti castelul?

12 comentarii:

  1. Castelul Chenonceau de pe râul Cher, în Valea Loarei, a fost construit în secolul al XVI-lea. Supranumit și Castelul Doamnelor, își datorează o mare parte din farmecul său femeilor: a fost construit în 1513 de către Katherine Briconnet, înfrumusețat de Diane de Pointiers și Catherine de Medicis și salvat de Revoluția Franceză de Doamna Dupin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Castelul Chenonceau (hai cu noi )

    RăspundețiȘtergere
  3. Castelul Chenonceau este situat în Franța, în apropierea satului Chenonceaux din departamentul Indre-et-Loire. Chenonceau este unul dintre cele mai celebre și admirate castele de pe Valea Loarei.
    Mai multe detalii: http://ro.wikipedia.org/wiki/Castelul_Chenonceau

    RăspundețiȘtergere
  4. Castelul Chenonceau, Franţa

    (Multumim pentru prezentare, Alexandra :) Superbe locuri !)

    RăspundețiȘtergere
  5. Castelul de Chenonceau, supranumit si Castelul Doamnelor in cartile de istorie franceze, Chenonceau datoreaza o mare parte din farmecul sau femeilor: a fost construit in 1513 de catre Katherine Briconnet, infrumusetat de Diane de Pointiers si Catherine de Medicis si salvat de Revolutia Fraceza de Doamna Dupin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Castelul Chenonceau, Franta - cel mai celebru si admirat castel de pe Valea Loarei

    RăspundețiȘtergere
  7. E un pic mai mult de o luna de cand am venit de acolo :) Castelul Chenonceau, Franta

    RăspundețiȘtergere
  8. Castelul Chenonceau , Valea Loarei , Franţa

    RăspundețiȘtergere
  9. Castelul Chenonceau (Château de Chenonceau) este unul dintre cele mai celebre și admirate castele de pe Valea Loarei, Franța, și a fost construit pe locul unei mori fortificate de pe râul Cher.

    RăspundețiȘtergere
  10. Castelul Chenonceau de pe Valea Loirei
    De-a lungul timpului a fost facut cadou de catre Henri al II-lea (sotul Caterinei de Medici) amantei sale, Diana de Poitires si a gazduit un salon artistic condus de o stramoasa a lui George Sand.

    RăspundețiȘtergere